نظر رهبر فرزانه انقلاب درباره حاجت گرفتن در مسجد جمکران
بروید جمکران دعا کنید از حضرت بخواهید... نه این موضوع را، همه چیز را. مطمئن باشید جواب میدهند.
به نقل از برنا ، مسجد جمکران یکی از مکانهای مقدس و مورد عنایت علما و فضلایی است که اعتقاد بر مقدس و مورد عنایت آن از سوی حضرت بقیةالله اعظم(عج) دارند. روایات و حکایات بسیاری درباره این مسجد و نحوه ساخت آن شده است. بیش از هزارسال پیش در شب سه شنبه 17 ماه مبارک رمضان ، فرد صالح به نام حسن مثله جمکرانی به دستور امام زمان (عج) فرا خوانده می شود . وی در همین مکان فعلی مسجد ، حضرت را با جمعی از همراهان ملاقات کرده و دستور بنای مسجد با تشریفات خاص را دریافت میکند .
مسجد مقدس جمکران، در شش کیلومتری شهر مذهبی قم است. مطابق آمار، همه ساله، بیش از پانزده میلیون عاشق دل باخته، از سر تا سر میهن اسلامی و جهان، در این پایگاه معنوی، گرد میآیند، نماز تحیت مسجد و نماز حضرت صاحب الزمان، عجل الله تعالی فرجه الشریف، را در این مکان مقدس به جای میآورند، با امام غایب از ابصار و حاضر در امصار و ناظر بر کردار، رازِ دل میگویند، استغاثه میکنند، ندای «یا بن الحسن!» سر میدهند، از مشکلات مادّی و معنوی خود سخن میگویند، با دلی خونبار، از طولانی شدن دوران غیبت، شکوهها میکنند.
آنان که از شناخت عمیقتری برخوردارند، به هنگام تشرف به این پایگاه ملکوتی، همة حوائج شخصی خود را فراموش میکنند و همة مشکلات دست و پاگیر زندگی را به فراموشی میسپارند و تنها «ظهور سراسر سرور منجی بشر، امام ثانی عشر، حضرت ولی عصر، روحی و ارواح العالمین فداه» را مسئلت میکنند؛ زیرا، اگر این حاجت برآورده شود، دیگر مشکلی نخواهد ماند، و اگر این حاجت روا نشود، حلّ دیگر مشکلات، مشکل اساسی را حل نخواهد کرد.
آنچه در ادامه میخوانید سخنان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی درباره مسجد مقدس جمکران است.
به مسجد جمکران رفتن
برادران عزیز! طلاب و فضلاى جوان! در جوانى خودتان را بسازید؛ شما روزگارهاى مهم و حساسى را در پیش خواهید داشت. این کشور و این نظام و این نهضت عظیم اسلامى در سطح عالم، به شماها احتیاج خواهد داشت؛ از لحاظ معنوى باید خودتان را بسازید. البته نقشه، نقشهى آسانى است؛ اما پیمودنش اراده مىخواهد. نقشه، یعنى تقوا؛ تقوا، یعنى پرهیز از گناه؛ یعنى اتیان واجبات و ترک محرمات؛ کار را با اخلاص انجام دادن و از ریا و فریب دور بودن. برخلاف آنچه که تصور مىشود، این کارها در دوران جوانى بسیار آسانتر است؛ به سن ماها که برسید، کار مشکلتر خواهد شد. بنابراین، ارزش تدین، یکى از آن ارزشهاست؛ این ارزش بایستى رعایت شود. نماز شب خواندن، نافله خواندن، دعا خواندن، ذکر گفتن، متوجه خدا بودن، زیارت رفتن، توسل کردن و به مسجد جمکران رفتن، سازنده است؛ اینها شما را پولادین خواهد کرد. نمىشود یک حوزهى ایدهآل داشته باشیم؛ در حالى که این چیزها در طلابش نباشد(1).
حاشیه دیدار با خانواده شهید
همسر شهید گفت: آقا من یک آرزو در زندگیام دارم که پسرم لباس خادمی امام رضا بپوشه.
رهبر جرعهای از چای را نوشید و گفت: من پیگیر میشوم، هر کار بتوانم میکنم.
برادرزاده شهید به رهبر گفت: حاج آقا من هم عمره دانشجویی ثبت نام کردم ولی اسمم درنیامد. میشه شما یه چیزی بهشون بگید من بتونم برم.
رهبر با خنده گفت: خوب اسم شما درنیامده من چه کار کنم. و ادامه داد: شما دعا کنید بلکه سال بعد بشه. گفتن من خوب نیست، دستوری میشود. هم لطف خودش را از دست میدهد هم در مجموعهای که دستاندرکار است تأثیر بد میگذارد. بروید جمکران دعا کنید از حضرت بخواهید... نه این موضوع را، همه چیز را. مطمئن باشید جواب میدهند. همسر شهید که هنوز از بهت بیرون نیامده بود گفت: به برکت دعای شما و این جمهوری اسلامی همه بچههای ما درسخوانده شدند و تحصیلات عالیه دارند(2).
سروده ای از رهبر انقلاب
دلم قرار نمی گیرد از فغان ، بی تو
سپند وار زکف عنان داده ام ، بی تو
زتلخکامی دوران دلم نشد فارغ
زجام عیش لبی تر نکرد جان ، بی تو
چون آسمان مه آلوده ام ز تنگدلی
پر است سینه ام از انده گران ، بی تو
نسیم صبح نمی آورد ترانه شوق
سربهار ندارند بلبلان ، بی تو
لب از حکایت شب های تار می بندم
اگر امان دهد چشم خونفشان ، بی تو
چو شمع کشته ندارم شراره ای به زبان
نمی زند سخنم آتشی به جان ، بی تو
زبیدلی و خموشی چو نقش تصویرم
نمی گشایدم از بی خودی زبان ، بی تو
از آن زمان که فروزان شدم ز پرتو عشق
چو ذره ام به تکاپوی جاودان ، بی تو
عقیق صبر به زیر زبان تشنه نهم
چو یادم آید از آن شکرین دهان ، بی تو
گزاره غم دل را مگر کنم چو امین
جدا ز خلق به محراب جمکران ، بی تو
منبع:پایگاه خبری اردنا